top of page
casey-horner-4rDCa5hBlCs-unsplash_edited

NLP - Neurolingvistisk Programmering

NLP, eller Neuro-Lingvistisk Programmering, er baseret på ideen om, at de signaler som hjernen modtager fra vores sanser sættes i systemer og metoder, hvorved vi kan forstå og bevæge os i omverdenen. 


Uhensigtsmæssige tanker-og adfærdsmønstre kan ved NLP identificeres og påvirkes positivt. Et samspil mellem NLP og hypnose kan især være en hjælpsom terapiform, da de tankemønstre der er lagret dybt i vores underbevidst kan ændres til det bedre. 

Hvad står NLP for?

NLP står for Neuro-Lingvistisk Programmering:


●    Neuro henviser til hjernen, og hvordan denne modtager og bearbejder de signaler og oplevelser, vi får gennem vores sanser. Det er for eksempel de signaler vi får gennem det vi ser, det vi hører og det vi lugter.


●    Lingvistisk refererer til hvorledes vores oplevelser bliver behandlet og præsenteret i vores sind via billeder, ord, lyde, fornemmelser mv. Med andre ord kan lingvistik bearbejde de sanser som hjernen opfatter til et forståeligt sprog for vores bevidsthed.


●    Efter at oversætte vores oplevelser til et klart sprog, sættes disse i systemer i underbevidstheden - programmering. Programmering indbefatter altså de metoder og systemer, vi bruger til at organisere vores tanker og adfærd for bedre at kunne forstå og bevæge os i verdenen.


NLP blev udviklet i 1970'erne af Richard Bandler og John Grinder, som var interesserede i at undersøge, hvordan mennesker kunne ændre deres adfærd. De mente, at ved at forstå den måde, som folk kommunikerer med sig selv på, kunne de hjælpe dem med at ændre deres tanker og adfærd. NLP bruges nu over hele verden som et redskab til selvforbedring-og terapi.

Hvad kan NLP bruges til?

NLP bruges i mange brancher og i flere sammenhænge, herunder forretning, uddannelse, coaching og psykoterapi. 


●    I erhvervslivet kan NLP bruges til salg og markedsføring, teambuilding, kundeservice og kommunikation. 

●    På uddannelsesinstitutioner kan NLP bruges til studiefærdigheder, læringsstile, forbedring af hukommelsen og særlige behov. 

●    Inden for coaching kan NLP anvendes til bl.a. målsætning og motivation.

●    I psykoterapi bruges NLP til at behandle angst, fobier og afhængighed, men også til at give folk redskaberne til at erstatte negative tanker-og vaner med en mere positiv og rar tilværelse. 


Jeg benytter NLP som et nyttigt værktøj til at ændre uhensigtsmæssige adfærdsmønstre og tanker lagret i underbevidstheden til det bedre gennem hypnose. 


Ovenstående er ikke en udtømmende oversigt af, hvad NLP og hypnose kan hjælpe med. Der er i realiteten næsten ingen grænser for, hvilke udfordringer hypnoterapi kan hjælpe med at overkomme. Det handler i mindre grad om hvilket problem du har, men i højere grad om, hvilken følelse i kroppen du ønsker i dets sted. 


Kontakt mig hvis du gerne vil høre hvorvidt og hvorledes jeg kan hjælpe i din unikke situation, eller læs om de mest gængse problemstillinger, jeg gennem tiden har hjulpet mine klienter med her

nlp-neuro-liongvistisk-behandling

Hvad er NLP terapi?

Ved NLP-terapi bruges sprogets indflydelse og andre teknikker til at hjælpe os med at forstå og ændre vores tanker og adfærd. NLP-terapi er baseret på den idé, at vores tanker påvirkes af den måde, vi kommunikerer med os selv på.

 

Ved at forbedre den måde hvorpå vores hjerne bearbejder information og negative tanker, kan vi lave positive justeringer til bl.a. selvforbedring, ændring af vaner, øgning af motivation og selvtillid mv.


Hos Remmenhypnoterapi bruger jeg NLP som et værktøj sammen med hypnose som en effektiv terapiform. Uanset om du søger personlig forbedring eller et gennembrud i din individuelle udvikling, kan NLP og hypnose hjælpe dig med at nå disse mål.

NLP forudsætninger

For at NLP kan være et effektivt værktøj, er det vigtigt, at du er åben og villig til at ændre dig. Din tankegang er en af de vigtigste faktorer, der kan have indflydelse på, hvorvidt en NLP og hypnosebehandling kan blive til en succes eller ej. 


For at bruge NLP med succes skal du tro på, at dine tanker er formbare og kan ændres med de rigtige teknikker. Endelig er det vigtigt at have et stærkt ønske om at lykkes og tillid til, at du kan nå dine mål med NLP. 


Hvis disse forudsætninger er opfyldt, kan en NLP og hypnose session være et utroligt stærkt værktøj til positiv forandring i dit liv.

Sådan foregår en NLP behandling hos Remmenhypnoterapi

Hos Remmenhypnoterapi bruger jeg NLP i sammenhæng med en hypnosebehandling. Det første skridt i en behandling hos mig foregår ved at vi sætter os ned og sammen taler om det problem eller den udfordring, du er kommer med.

 

Den indledende samtale giver mig mulighed for at få en klar forståelse af dit perspektiv, og sætte mig ind i den tilstand, du fremover ønsker at have i kroppen. Du har derfor en høj grad af indflydelse på retningen af behandlingen.


Herefter vil jeg lægge dig i en behagelig trance, som både kan være dyb eller let. Som regel vil du opleve, at det vil være lettere at komme i en dybere trance, når du har prøvet hypnose et par gange. En hypnosebehandling med NLP foregår altid i dit tempo og er helt på dine præmisser. Det vil aldrig være muligt for mig at give din underbevidsthed forkerte suggestioner, og du er altid i stand til at stoppe op komme til dig selv undervejs, hvis du ønsker det.

Book tid til en session

Som hypnoterapeut kombinerer jeg forundring og forståelse for at skabe positive forandringer. Jeg tror på, at alle har potentialet til at ændre deres tilværelse til det bedre, og jeg håber at få muligheden for at hjælpe dig med din unikke udfordring i livet.

 

Hvad end du ønsker at overvinde en frygt, få hjælp til at nå et personligt mål eller noget helt tredje, er du velkommen til at booke en session hos Remmenhypnoterapi. Du finder en kontaktformular, pris og informationer på denne side.


Jeg glæder mig til at hjælpe dig hen mod den positive følelse, du ønsker i dit liv.

bottom of page