top of page
thomas-kelley-JoH60FhTp50-unsplash.jpg

Hypnose

Hypnose er en trancelignende tilstand, hvori du har mulighed for at være mere åben over for suggestioner i en afslappende og tryg atmosfære. Hypnose kan bruges som et effektivt værktøj i sammenhæng med for eksempel hypnoterapi, da du lettere kan fokusere på hypnoterapeutens instruktioner og glemme de daglige distraktioner, der ellers kan have tendens til at stå i vejen for positive forandringer. 


Denne blanding mellem hypnose og terapi kan være nyttig til behandling af personlige udfordringer som blandt andet fobier, angst eller dårlige vaner. I en hypnose session handler det i mindre grad om udformningen af problemet, men i højere grad om, hvordan du ønsker at din tilværelse fremover skal være.


Som hypnoterapeut bruger jeg både hypnose og NLP til at hjælpe mine klienter til en positiv forandring. Du kan læse mere om hypnose og hvordan jeg bruger det i en terapi sammenhæng på denne side.ndres til det bedre. 

Er hypnose for alle?

De fleste mennesker kan som udgangspunkt hypnotiseres, da alle har evnen til at komme i en afslappet trancetilstand, hvor man bevæger sig i retning væk fra det bevidste sind. Helt ubevidst kommer vi alle faktisk i en sådan hypnose op til flere gange om dagen. 


Et typisk eksempel er den automatiske trancetilstand, der forekommer lige inden vi vågner, eller lige inden vi falder i søvn. En trance kan også finde sted, når vi "falder i staver" i løbet af dagen, mens vi laver noget så trivielt som for eksempel at læse morgenavisen, uden egentlig at have registreret, hvad der står på siden. 


Alle kan desuden lære at gå ind i en trancetilstand efter behag, og høste de fordele, som den har at tilbyde. Dette ses for eksempel hos folk, som er dedikerede til meditation, eller hos personer der modtager hypnose. Gennem trancetilstande kan du nemlig opnå dybere niveauer af afslapning eller koncentration, eller endnu vigtigere være mere modtagelig over for positive suggestioner.

 

Hypnose er derfor for alle, der er åbne over for at blive guidet ind i en sådan rar, afslappet trancetilstand, og udnytte det påvirkelige, ubevidste sind til at opnå en positiv ændring i sin bevidste tilværelse.

Hvorfor virker hypnose?

Trance er en meget naturlig tilstand, og på mange måder let at opnå, så snart vi koncentrerer os om at lade det daglige, bevidste sind ligge for en stund. 


Gennem hypnose kan vi omgå det kritiske, bevidste sind, som ofte står i vejen for forandring, og vi er mere modtagelige overfor nye oplysninger og forslag. Hypnose virker derfor, da vi kan påvirke-og arbejde direkte med det ubevidste sind, hvor størstedelen af vores indgroet adfærd, holdninger og oplevelser er lagret. 

hypnose

Hvad kan hypnose hjælpe på?

Der er som udgangspunkt ingen begrænsninger for, hvad en hypnose kan hjælpe på, så længe du selv er motiveret og tror på, at din tilstand kan ændres til det bedre gennem hypnosen.


Forandringsprocessen starter som regel med at udforske, hvad du ønsker mere-eller mindre af i dit liv. Det kan være nogle meget konkrete forandringer som at få hjælp til at tabe sig, stoppe med at ryge eller overvinde en dårlig vane, men det kan også være, at du ønsker noget mere uspecifikt, som at finde en indre ro eller kunne evne at trække vejret helt ned i maven. 


Hvis du kan forestille dig forandringen, kan vi sammen finde frem til den.

Hvor hurtigt virker hypnose?

Alle hypnose sessioner hos Remmenhypnoterapi er sat til at vare 1,5 time. Dette inkluderer en indledende snak hvor vi kommer ind på din udfordring, og får afdækket hvilken tilstand, du ønsker at have i dit liv. Under en hypnose handler det om at komme i en let-eller dyb trance, hvor du med afslappethed og ro i kroppen kan hjælpes mod en positiv forandring ved hjælp af mine suggestioner til din underbevidsthed.


Selve hypnosen foretages derfor i et behageligt, langsomt tempo, hvor vi giver os god tid til at komme i den rette tilstand uden stress og jag. Hvis du er vant til bevidst at komme i en trance eller har prøvet hypnose før, vil du højst sandsynligt opleve at komme i en dybere trance hurtigere, end hvis det er allerførste gang, du prøver hypnose.


Hvor hurtigt hypnosen virker og hvor mange - hvis flere - sessioner du har behov for, afhænger i høj grad af dit nuværende udgangspunkt og omfanget af din problemstilling. Nogle oplever at komme helt af med deres problem allerede efter første hypnose, hvor andre kan have behov for flere sessioner for at komme hele vejen rundt om deres personlige udfordring. 
Jeg kan hjælpe dig på vej mod forandringen, men det er altid dig selv, der skal gå det sidste stykke, efter vi har fundet de positive tanker og mål frem. Du kan se eksempler på typiske udfordringer jeg har hjulpet klienter med gennem tiden her

Få hjælp til at opnå din ønskede tilstand

Som hypnoterapeut brænder jeg for at hjælpe klienter med at overvinde deres udfordringer og opnå en indre ro. Uanset om du har et ønske om at overvinde en frygt, afslutte en dårlig vane eller håndtere stress, er en positiv forandring mulig gennem hypnose.


I vores hypnose sessioner vil vi arbejde sammen for at om programmere dine uhensigtsmæssige tanker og adfærd lagret i det underbevidste til det bedre. Denne proces kan hjælpe dig til at overvinde forhindringer og nå dine mål.


Hvis du er interesseret i at lære mere om hypnose og NLP-behandling, eller er i tvivl om hvorledes og hvordan jeg kan hjælpe i din unikke situation, så tøv ikke med at kontakte mig. Du finder priser, kontaktinformation- og formularer på denne side. Jeg svarer glædeligt på dine spørgsmål om hypnose, og jeg håber på, at kunne få mulighed for at hjælpe dig til din ønskede tilstand.

bottom of page