top of page

LIDT OM MIG

Mit navn er Anders, jeg er 33 år og er uddannet hypnose psykoterapeut fra Danmarks førende skole indenfor hypnose, Hypnose Skolen i Vanløse.

Jeg troede det meste af mit liv at jeg skulle være skuespiller. Jeg tog på højskole og lærte at for at kunne stå på scenen skal man være fri af sine egne begrænsninger. I arbejdet med mig selv og sammen med mine højskolekammerater gik det op for mig at vi alle mere eller mindre går rundt med ting i rygsækken som har brug for at blive belyst og åbnet op for. Der fandt jeg ud af at jeg hellere ville arbejde med mennesker og hjælpe dem til den forandring.

 

Som psykoterapeut fra Hypnose Skolen må jeg benytte mig af titlen Reg. Psykoterapeut, der står for registreret psykoterapeut. Da jeg er medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter der har en ordning under Styrelsen for Patientsikkerhed, sikrer det at min uddannelse lever op til de opstillede krav. Det er bl.a. krav om en 4-årig uddannelse og at jeg selv har været i terapi under min uddannelse.

 

Måske vil du opleve jeg af og til benytter mig af vejrtrækningsøvelser og teknikker lånt fra mindfulnessverdenen. Det har erfaring vist er en god metode til at genfinde sin ro. Det har jeg lært fra Center for Bevidsthed der jævnligt holder kurser hvor man kan lære meget mere.

Jeg behandler kun voksne over 18 år.

anders-remmenhypnoterapi
bottom of page